4 portioner
 

Ingredienser

  • 400 g kycklinglårfiléer
  • ett paket backon
  • 2 msk Smör
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 12 msk majsstärkelse
  • 4 msk konc kycklingfond
  • 2 msk senap
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk timjan
  • 3 krm vitlökspeppar
  • 1 röd paprika
  • Ca. 10 cm purjolök 
  • 1/2 dl vitt vin
  • 1 liten burk vit sparris

Gör så här:

Skär kyckling och bacon i bitar knaperstek baconet och låt rinna av fräs kycklingen i smör lägg i finstrimlad purjolök och hackad paprika. Vispa samman matlagningsgrädden, majsstärkelsen, fond, senap, vin, sparris och vitlök. Häll det över kycklingen och låt koka ca 15 min. Smaka av med timjan och vitlökspeppar. Servera med ris eller tagliatelle. Och är det nått inte tycker om går det bra att utesluta.

Hoppas det ska smaka 

 

 

Kommentera

Publiceras ej