Ingredienser
4 skivor tunnbröd
300 g skalade räkor
½ dl hackad dill
½ rödlök
1 dl majonäs
½ dl créme fraiche
1 tsk vitvinsvinäger
100 g löjrom eller annan röd rom
Isbergsallad
Citron
Dill
Gör så här
Fukta tunnbrödet genom att duscha den lätt med vatten.
Vänd den hastigt i en het stekpanna utan fett.
Brödet mjuknar och läggs över en upp och nedvända glas och formas till korgar
Skala och hacka räkorna grovt. Spar några räkor till garnering.
Blanda med hackad lök, dill, majonäs, créme fraiche och vinäger.
Så här långt kan man förbereda.
Grunda korgarna med fin strimlad sallad.
Klicka i röran och garnera med rom och dillkvist samt citron skiva och lite räkor
Vänd den hastigt i en het stekpanna utan fett.
Brödet mjuknar och läggs över en upp och nedvända glas och formas till korgar
Skala och hacka räkorna grovt. Spar några räkor till garnering.
Blanda med hackad lök, dill, majonäs, créme fraiche och vinäger.
Så här långt kan man förbereda.
Grunda korgarna med fin strimlad sallad.
Klicka i röran och garnera med rom och dillkvist samt citron skiva och lite räkor
