Gör så här

Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen.
Stek baconbitarna knapriga i en stekpanna.
Vispa ihop ägg, grädde, parmesanost, salt och svartpeppar i en bunke.
Häll av pastan och häll tillbaka den i kastrullen, vänd ner äggblandningen och det stekta baconet.
 

Ingredienser

  • 500 g färsk spaghetti
  • 2 paket bacon (klippt i 2 cm bitar)
  • 4 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl riven parmesanost
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm nymalen Tellicherry svartpeppar
 
Till servering: Lägg upp på ett fat tillsammans med ruccolasalladen. Servera med en extra äggula och dra några extra tag med pepparkvarnen över.
 

För alla

Innehåller ägg och mjölkprotein. 
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.