Gör så här
Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen.
Stek baconbitarna knapriga i en stekpanna.
Vispa ihop ägg, grädde, parmesanost, salt och svartpeppar i en bunke.
Häll av pastan och häll tillbaka den i kastrullen, vänd ner äggblandningen och det stekta baconet.
Ingredienser
- 500 g färsk spaghetti
- 2 paket bacon (klippt i 2 cm bitar)
- 4 ägg
- 1 dl vispgrädde
- 2 dl riven parmesanost
- 1/2 tsk salt
- 2 krm nymalen Tellicherry svartpeppar
Till servering: Lägg upp på ett fat tillsammans med ruccolasalladen. Servera med en extra äggula och dra några extra tag med pepparkvarnen över.
För alla
Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
