4 port. Ugn 200 ca. 15 min
 
400g valfri pasta
1/2 purjolök
1 squash
1 gul paprika
4 msk smör 
200g vitlöksost eller 140 ädelost
3 dl creme fraiche
2 msk finhackad persilja
ca. 700 g fläskfile
140g skivad bacon
10 cocktailtomater
1 1/2 dl riven mozzarelaost
 
Gör så här :
Koka pastan. Tärna squashen, strimla purjölöken, kärna ur & tärna paprikan.
Fräs grönsakerna i 2 msk smör utan att de får färg bara så dom mjuknar lite.
Riv ädelosten eller använd vitlöksost blanda med creme fraichen och persiljan.
Putsa köttet salta och peppra, bryn köttet i lite smör, stek vidare i en smord ungsfast form mitt i ugnen ca 20 min,
skär köttet i skivor.
Dela baconet i mindre bitar stek knaprit, låt rinna av på hushållspapper.
Blanda pastan och grönsakerna, fördela i en smord ungsfastform,
klicka ut 3/4 delar av oströran vänd om några gånger.
Fördela köttet ovanpå klicka ut resten av oströran, dela tomaterna i bitar och lägg ovanpå,
toppa med bacon och riven ost.
Gratinera mitt i ugnen
 
Hoppas det ska smaka
 
 

Kommentera

Publiceras ej